Adatvédelmi nyilatkozat

A jelen nyilatkozat ismerteti, hogy milyen személyes adatokat gyűjt a Live Nation és a vállalatcsoport (amelyre a nyilatkozat a „mi” vagy a „Live Nation” szóval hivatkozik)  online (például alkalmazásokon keresztül) és offline, és hogyan használjuk fel azokat. Kérjük, olvassa el figyelmesen.


Általában akkor gyűjtünk információkat Önről, amikor létrehoz egy fiókot, jegyeket vásárol, e-mailben vagy telefonon megkeres bennünket, az általunk üzemeltetett vagy kezelt jegypénztárakban vásárol, és amikor a webhelyeinket, alkalmazásainkat és közösségi médiánkat használja. Ezeket és az egyéb információkat arra használjuk fel, hogy jobb minőségű szolgáltatásokat, marketingtevékenységet és támogatást nyújtsunk Önnek és a többi ügyfelünknek (beleértve azt is, hogy az adatai elemzése alapján személyre szabott élményt biztosítunk Önnek).  


Amikor Ön például létrehoz egy fiókot, jegyeket vásárol, letölti valamelyik alkalmazásunkat vagy felhív bennünket telefonon, a beleegyezését kérhetjük, hogy bizonyos célokra felhasználhassuk az adatait. A választási lehetőségeiről az adatok felhasználásával kapcsolatban itt tájékozódhat.


A Live Nation különböző szervezetekkel működik együtt annak érdekében, hogy elérhetővé tegye az Ön által is kedvelt eseményeket. Ezeket a szervezeteket eseménypartnereknek nevezzük, és közéjük tartoznak például a hivatalos jegyértékesítő ügynökök, akik a mi megbízásunkból árusítják a jegyeket, azok a helyszínek, ahol az eseményeinket megrendezzük, illetve azok a művészek, akiket népszerűsítünk. A jegyértékesítő ügynökök és a helyszínek megoszthatják velünk az Ön adatait a jelen adatvédelmi nyilatkozatban leírt célokra. Az adatai gyűjtésének módjával kapcsolatban ide kattintva további tájékoztatást olvashat. Ha részletes tájékoztatást szeretne kapni arról, hogyan használjuk fel az adatait, kattintson ide.


A Live Nation adatellenőrként (vagyis az Ön személyes adatainak feldolgozásáért felelős jogi személyként) működik minden olyan adat vonatkozásában, amelyet a Live Nation gyűjt és megkap Önnel kapcsolatban, amikor Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat.


A Live Nation a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról értelmében használja fel az Ön adatait, és azt magára nézve kötelező érvényűnek tekinti. 


A cookie-kra vonatkozó nyilatkozat


Számos online vállalkozáshoz hasonlóan mi is használunk cookie-kat (azaz kisméretű szövegfájlokat, amelyeket a webhelyünk elhelyez az Ön számítógépén), valamint nyomkövetési eszközöket. Ha további információt szeretne olvasni az ezen a webhelyen használt cookie-kkal, valamint a cookie-k letiltásával kapcsolatban, kattintson ide.



Adatait különböző módon gyűjtjük
:

Közvetlenül Öntől.
Ha például regisztrál egy promócióra, létrehoz egy fiókot, részt vesz egy versenyen vagy ingyenes nyereményjátékon, letölt egy alkalmazást, jegyeket vásárol, közzétesz egy megjegyzést a webhelyeinken, vagy bármilyen egyéb módon kapcsolatba lép velünk.

Webhelyeink és alkalmazásaink Ön általi használata közben.
Webhelyeinket és alkalmazásainkat számítógépen, telefonon, táblagépen vagy egyéb eszközön keresztül tekintheti meg és használhatja. Webhelyeinken és alkalmazásainkban olyan nyomkövetési eszközöket használunk, mint például a böngészőbeli cookie-k és az adatgyűjtő jelek, melyek segítségével adatokat gyűjtünk arról, hogyan használja webhelyeinket és alkalmazásainkat. További információért tekintse meg A cookie-kra vonatkozó nyilatkozat című dokumentumot.

Eseménypartnereinktől.
Például:


- amikor jegyeket vásárol hivatalos jegyértékesítő ügynökeinken keresztül, ezek az ügynökök átadhatnak nekünk bizonyos információkat Önről.  Ide tartozik például a neve, az e-mail címe és a postai címe;

- a helyszínek, amelyek otthont adnak azoknak az eseményeknek, amelyekre Ön jegyeket vásárol, bizonyos információkat szolgáltathatnak nekünk Önről, ilyen például a neve, az e-mail címe és a postai címe. Ide kattintva tájékozódhat arról, hogyan használjuk fel az adatait. 

 

Harmadik felektől. Például: ha úgy dönt, hogy egy integrált közösségi szolgáltatást használ webhelyeinken vagy alkalmazásainkban, a harmadik fél közösségi webhelye bizonyos adatokat szolgáltat nekünk Önről. Ide tartozhat például a neve és az e-mail címe. A webhelyeinken és alkalmazásainkban végzett tevékenységeit közzétehetjük a közösségi platformokon;


Az Önnel kapcsolatban általunk tárolt adatok

A következő adatokat használjuk fel a jelen nyilatkozatban leírt célokra:


Kapcsolattartási és fiókadatok.
Azokat a kapcsolattartási adatokat tároljuk, amelyeket Ön ad meg, amikor létrehoz egy Live Nation-fiókot, jegyet vásárol valamelyik hivatalos jegyértékesítő ügynökünkön keresztül és/vagy részt vesz az általunk megrendezett versenyeken vagy promóciókon. Ilyen adatok például a név, cím, telefonszám, e-mail cím, lakóhely szerinti ország vagy az előnyben részesített nyelv.

Fizetési és számlázási adatok.
Azokat a fizetési és számlázási adatokat tároljuk, amelyeket Ön ad meg nekünk, amikor például jegyet vásárol. Ilyen adat többek között a hitelkártyaszám és az irányítószám, amelyre a jegyrendelés vagy bármilyen egyéb áru kezeléséhez van szükség. Amennyiben ezt kéri, abból a célból is tárolhatjuk fizetési és számlázási adatait, hogy a jövőben egyszerűbben tudjon jegyet vásárolni.

Az Ön által az interneten közzétett információk.
Tároljuk például az Ön által a webhelyünkön vagy egy harmadik fél közösségi webhelyén közzétett információkat, amelyekhez hozzáférünk (ide tartoznak az Ön által közzétett értékelések vagy a kitöltött felmérések). Amikor információkat tesz közzé online, ügyelnie kell arra, hogy ne sértse meg mások jogait (például a személyiségi jogokat), és tisztában kell lennie azzal, hogy mások felhasználhatják, címkével megjelölhetik és/vagy újból közzétehetik az Ön információit olyan módon, amelyre esetleg nem számít (akár törvénytelen módon is). Tudomásul veszi, hogy mi és más szervezetek felhasználhatják és újból közzétehetik azokat az adatokat, amelyeket Ön nyilvánosan közzétesz az interneten, a webhelyünkön, vagy amikor alkalmazásokat vagy közösségi eszközöket használ.    

Az Ön preferenciáival kapcsolatos információk.
Adatokat gyűjtünk az Ön által kedvelt eseményekről, illetve azokról a termékekről, amelyeket megvásárol, vagy amelyekről érdeklődik (például egy felmérés során vagy egy esemény értékelésekor). Az érdeklődési körökkel és a demográfiai kategóriákkal kapcsolatos adatokat is tárolhatunk, amelyekre az Ön és a vállalatunk között folytatott kommunikáció alapján következtetünk, annak érdekében, hogy jobb minőségű szolgáltatást és még célzottabb információkat nyújtsunk Önnek. Ha például jegyeket vásárol egy bizonyos műsorra, és számos felhasználó, aki szintén megnézte ezt a műsort, jegyet vásárolt egy másik koncertre is, akkor tájékoztatást küldhetünk Önnek erről a koncertről.

Más vállalatoktól származó információk.
Más vállalatok által nekünk nyújtott információkat is tárolhatunk, például az Ön érdeklődési köreiről, vásárlásairól és háztartásának típusáról. Olyan információkat is felvehetünk az adatai közé, amelyeket más vállalatoktól vagy forrásokból szereztünk. Ellenőrizhetjük az általunk tárolt adatok pontosságát úgy, hogy összevetjük azokat más adatbázisokkal, illetve felvehetünk demográfiai adatokat. Az ilyen adatok többsége nyilvánosan elérhető források felhasználásával jön létre, ilyen például a nyilvános választói névjegyzék vagy a postai címek nyilvánosan elérhető jegyzéke, vagy piackutatásból, például fogyasztói felmérésekből származnak.

Webhelyhasználati információk.
A webhelyeink használata során információkat gyűjthetünk az Ön által használt böngészőről, valamint az Ön IP-címéről (ez a szám azonosítja az adott hálózati eszközt az interneten, és szükséges ahhoz, hogy az eszköze kommunikálni tudjon a webhelyekkel). Ellenőrizhetjük, hogy melyik webhelyről érkezett, mire használja, illetve mire nem használja a webhelyünket, vagy hogy milyen webhelyre látogat el, amikor kilép az oldalunkról.

Alkalmazáshasználati információk.
Alkalmazásaink használata közben gyűjthetjük a GPS-adatait vagy az eszköze egyedi azonosítóját. Az Ön által használt eszköz típusára, illetve a számítógépén vagy eszközén futó operációs rendszer verziójára vonatkozó információkat is gyűjthetjük. Megnézhetjük például, hogy milyen gyakran használja az alkalmazást, és honnan töltötte le. Amennyiben engedélyezi, ellenőrizhetjük a zenetárát is, amikor letölti az alkalmazásainkat, hogy tájékoztatást küldhessünk azokról a közelben megrendezett eseményekről, amelyek érdekesek lehetnek az Ön számára. A mobiladatok felhasználásával kapcsolatos választási lehetőségeiről itt tájékozódhat.

E-mailekre adott válaszokkal kapcsolatos információk.
Az Önnek küldött e-mailekkel kapcsolatban adatokat gyűjthetünk arról, hogyan válaszol ezekre az e-mailekre, például hányszor nyitja meg az e-mailt, illetve hányszor kattint a benne található hivatkozásokra. További információért tanulmányozza át A cookie-kra vonatkozó nyilatkozat című dokumentumot.

Egyéb információk a velünk folytatott kommunikációval kapcsolatban.
Például olyan esetekben, amikor jegypénztáron keresztül, e-mailben, telefonon vagy közösségi médián (pl. a Facebookon) keresztül lép velünk kapcsolatban.


Adatait a következő módokon és célokra használhatjuk fel
:


Termékek, szolgáltatások, fiókinformációk és támogatás nyújtása.
Felhasználhatjuk az adatait például arra, hogy megerősítsük a regisztrációját egy eseményre. Ha megadja nekünk ismerőse adatait, ezeket felhasználjuk az Ön által kért szolgáltatások biztosítására. Mielőtt átadná nekünk ismerőse adatait, kérjen tőle engedélyt arra, hogy megossza velünk ezeket az információkat.

Értesítések küldése a tranzakciójával és a felkeresett eseményekkel kapcsolatban.
E-mailt küldhetünk Önnek például a fiókjával vagy egy jegyvásárlással kapcsolatban, vagy megkérdezhetjük, hogy szeretne-e értékelni egy eseményt, amelyen részt vett. Megkereshetjük Önt ezzel a nyilatkozattal vagy egyéb nyilatkozatainkkal, illetve feltételeinkkel kapcsolatban.

Trendek és érdeklődési körök meghatározása.
Adatait felhasználjuk arra, hogy megismerhessük preferenciáit, és ezáltal javítani tudjuk az Önnek biztosított szolgáltatásokat, valamint még relevánsabb és személyesebb felhasználói élményt nyújtsunk Önnek. Az Öntől kapott információkat összevonhatjuk azokkal az adatokkal, amelyeket harmadik felektől kapunk Önről, például az ügyfelek viselkedésének elemzése céljából.   

Termékeink, szolgáltatásaink és webhelyeink nyomon követése és fejlesztése.
Elemezzük az adatait annak érdekében, hogy jobban megismerhessük Önt és az ügyfélkörünket általában. Ezzel az a célunk, hogy pontosabb összképet alkossunk arról, hogy ügyfeleink hogyan használják jelenlegi szolgáltatásainkat, és ezáltal megalapozottabb döntéseket hozhassunk szolgáltatásainkkal, hirdetéseinkkel, termékeinkkel és a tartalommal kapcsolatban, illetve testre szabottabb felhasználói élményt nyújthassunk Önnek.   

A törvénytelen viselkedés megakadályozása és észlelése, valamint a jogok védelme és érvényesítése.
Adatait felhasználhatjuk például arra, hogy megakadályozzuk a jegyüzérkedést, a szellemi tulajdonunkkal való visszaélést, a csalásokat (beleértve a hitelkártyacsalást, illetve azokat a csalásokat, amelyeket véleményünk szerint egy lóversenyfogadáson, promóción vagy eseményen elkövethetnek), valamint az egyéb bűncselekményeket. Ha Önt kiutasítják valamelyik eseményünkről, megőrizhetjük az adatait, és visszautasíthatjuk, hogy részt vegyen bármelyik jövőbeni eseményünkön.

Biztonsági okokból.
Adatait felhasználhatjuk arra, hogy a jogszabályban előírtak szerint megvédjük vállalatunk, alkalmazottaink, ügyfeleink, harmadik felek és/vagy a mi, illetve az ő tulajdonuk biztonságát (beleértve azokat az eseményeket, amelyeken Ön részt vesz, valamint a webhelyeinket).

Piackutatási célokra.
Az általunk végzett piackutatás részeként kapcsolatba léphetünk Önnel. Dönthet úgy is, hogy nem vesz részt ebben.

Személyre szabott hirdetések és online viselkedés alapú hirdetések megjelenítése.
Más vállalatokkal együttműködve olyan hirdetéseket jeleníthetünk meg, amelyeket relevánsnak és hasznosnak tartunk az Ön számára. Ide tartozhatnak a saját webhelyeinken és alkalmazásainkban megjelenített hirdetések, valamint azok a hirdetések, amelyeket más vállalatok webhelyein jelenítünk meg. A hirdetéseket megjeleníthetjük az általunk vagy harmadik felek által gyűjtött információk alapján, és/vagy az Ön tevékenységei alapján, amelyeket webhelyeinken vagy harmadik felek webhelyein végez. A hirdetések második típusát online vagy harmadik fél viselkedés alapú hirdetésének nevezik. További információért és a választási lehetőségei megismerése érdekében tanulmányozza át A cookie-kra vonatkozó nyilatkozat című dokumentumot.

Marketingcélokra.
Amennyiben hozzájárult ehhez, kapcsolatba léphetünk Önnel e-mailben, SMS-ben, telefonon vagy egyéb módon, hogy tájékoztatást nyújtsunk vagy ismertessük ajánlatainkat a hamarosan elérhető eseményekkel, termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban (ide tartoznak a hírlevelek is). Más vállalatok nevében is küldhetünk tájékoztatást vagy ajánlatokat, azonban ilyen esetben nem adjuk ki az Ön nevét és címét ezeknek a vállalatoknak.

A jogszabályban előírt egyéb esetekben.
Korlátozott körülmények között egyéb célokra is felhasználhatjuk az Ön adatait a jogszabályban előírtak szerint.


Önnek bizonyos választási lehetőségei vannak az adatai felhasználásával kapcsolatban


Amikor létrehoz egy fiókot, jegyeket vásárol, vagy letölti alkalmazásainkat, a beleegyezését kérhetjük, hogy meghatározott célokból gyűjthessük, feldolgozhassuk vagy felhasználhassuk személyes adatait.

Ha vissza kívánja vonni a nekünk adott beleegyezését a személyes adatai ilyen jellegű felhasználására vonatkozóan, megszüntetheti a fiókját az interneten, vagy kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, illetve ismertesse velünk preferenciáit az ebben a szakaszban leírt módszerekkel kapcsolatban.   

Tudomásul veszi, hogy amennyiben úgy dönt, hogy nem adja beleegyezését, vagy ha visszavonja beleegyezését, akkor nem vehet igénybe bizonyos általunk kínált szolgáltatásokat. 
 

Amellett, hogy kapcsolatba lép velünk, a következőképpen tilthat le bizonyos szolgáltatásokat:

Letilthatja a marketingüzenetek fogadását.
A marketingüzenetek fogadását úgy állíthatja le, hogy megváltoztatja a beállításokat a fiókjában, vagy követi a kapott üzenetekben található utasításokat. Az eszközén található beállításokban utasításokat olvashat arról, hogyan kapcsolhatja ki a leküldéses értesítéseket. Kérelme feldolgozása körülbelül tíz napot vesz igénybe. Ne aggódjon! Ha a marketingüzenetek fogadását le is tiltja, ebben az esetben is küldünk Önnek tranzakciókkal kapcsolatos üzeneteket. Például továbbra is kapcsolatba léphetünk Önnel a megrendeléseire vonatkozóan.   

Letilthatja a hírlevelek fogadását.
A hírlevelek fogadását úgy állíthatja le, hogy megváltoztatja a megfelelő beállítást a fiókjában, vagy követi a tőlünk kapott hírlevélben szereplő utasításokat.

Vezérelheti és letilthatja a cookie-k és a nyomkövetési eszközök használatát.
Ha meg szeretné tudni, hogyan vezérelheti a cookie-k és egyéb nyomkövetési eszközök általunk történő használatát, kattintson ide.

Vezérelheti és letilthatja az eszközeink használatát az Ön készülékein.
Például kikapcsolhatja a GPS helymeghatározót vagy a leküldéses értesítéseket a telefonján található beállítások segítségével. Minden leküldéses értesítésben talál egy „Lemondás” hivatkozást.

Az eseménypartnereinkre vonatkozó marketingbeállításai módosításához
közvetlenül kapcsolatba léphet velük (például letilthatja a tőlük származó marketing e-mailek fogadását).


A következő harmadik felekkel oszthatjuk meg az Ön adatait
:


A Live Nation csoporthoz tartozó vállalatokkal.
Megoszthatjuk az Ön bármelyik vagy akár az összes adatát a vállalatcsoportunkhoz tartozó vállalatokkal a jelen nyilatkozatban leírt bármely célra.

Eseménypartnereinkkel.
Bármelyik adatát megoszthatjuk a többi eseménypartnerünkkel, hogy ők is hirdethessék azt az eseményt, amelyre jegyeket vásároltak, elemezhessék az ügyfelek viselkedését, jobb minőségű szolgáltatást nyújthassanak és támogatást biztosíthassanak az ügyfeleknek, továbbá bármilyen olyan célból, amely szerepel az eseménypartnereink adatvédelmi nyilatkozataiban (beleértve a marketingcélokat is). Ha tájékozódni szeretne arról, hogy ők hogyan kezelik az Ön adatait, olvassa el nyilatkozataikat.

Kiválasztott harmadik felekkel.
Ha beleegyezett abba, hogy kiválasztott harmadik felek e-mailben vagy egyéb módon kapcsolatba léphessenek Önnel, adatait átadhatjuk az általunk kiválasztott harmadik feleknek, és az ilyen harmadik felek marketing- vagy hirdetési céljaikra felhasználhatják ezeket az információkat. Amennyiben hozzájárult ahhoz, hogy információkat fogadjon közvetlenül a kiválasztott harmadik felektől, az ilyen felek közé tartozhatnak a jótékonysági szervezetek, kiskereskedelmi vállalatok, valamint a pénzügyi, egészségügyi, szórakoztatási és előfizetési szolgáltatásokat kínáló vállalatok.

Harmadik fél szolgáltatóinkkal.
Adatait megoszthatjuk harmadik felekkel abból a célból, hogy szolgáltatásokat nyújthassanak számunkra (pl. postai reklámlevelek küldése, futárszolgálat, ügyfélszolgálati központ vagy piackutatási tevékenységek), azonban ilyen esetekben írásbeli megállapodást kötünk az Ön adatai védelmére.

Olyan harmadik felekkel, akik az Ön által megvásárolt árukat és szolgáltatásokat biztosítják.
Adatait megoszthatjuk azokkal a harmadik felekkel, akik az Ön által a webhelyünkön keresztül megvásárolt árukat és szolgáltatásokat kínálják (ilyen lehet például a jegybiztosítás vagy egyéb árucikkek), hogy fel tudják dolgozni és teljesíteni tudják az Ön megrendeléseit (például úgy, hogy felveszik Önnel a kapcsolatot).

Olyan esetekben, amikor kötelesek vagyunk megosztani az Ön adatait a jogszabályok és a szabályozási előírások betartása érdekében, valamint hogy megvédjük magunkat, eseménypartnereinket vagy a harmadik feleket.
A jogszabályban előírtak szerint megoszthatjuk a kormányzati hivatalok vagy egyéb hivatalos szervek vagy szervezetek által kért adatokat is, hogy megvédjük vagy érvényre juttassuk jogainkat, illetve bármely eseménypartner vagy harmadik fél jogait, valamint a csalások (beleértve a hitelkártyacsalást, illetve azokat a csalásokat, amelyeket véleményünk szerint egy lóversenyfogadáson, promóción vagy eseményen elkövethetnek) és egyéb bűncselekmények észlelése és megakadályozása érdekében.

Vállalatunk egészének vagy egy részének bármely jogutódjával.
A jogszabályban előírtak szerint átadhatjuk az Ön adatait valamely jogutódnak a jelen nyilatkozatban rögzített célokra való felhasználásra – ezeket az információkat egy potenciális jogutódnak is kiadhatjuk –, azonban csakis akkor, ha ésszerű intézkedéseket tettünk az ilyen adatok biztonságának és bizalmasságának védelme érdekében.


Webhelyeink és alkalmazásaink nem gyermekeknek készültek
.


Webhelyeink és alkalmazásaink felnőttek számára készültek. Tudatosan nem gyűjtünk személyes adatokat gyermekektől. Amennyiben Ön szülő vagy törvényes gondviselő, és úgy gondolja, hogy gyermeke információkat adott meg nekünk, lépjen kapcsolatba velünk.  


Szabványos biztonsági intézkedéseket alkalmazzuk


Biztonsági intézkedéseket helyeztünk érvénybe az Ön adatainak védelme érdekében.
Az általunk használt szabványos biztonsági intézkedések a gyűjtött információk típusától függnek. Azonban az internet nem 100%-ig biztonságos. Nem tudunk ígéretet tenni arra, hogy webhelyeink Ön általi használata teljesen biztonságos. Javasoljuk, hogy legyen elővigyázatos, amikor az internetet használja. Ide tartozik, hogy ne ossza meg a jelszavait másokkal.


Bizonyos körülmények között névtelenül is kapcsolatba léphet velünk


Amikor fiókot hoz létre a Live Nation szolgáltatásban, kérjük, hogy adja meg a nevét, valamint egy e-mail címet és egy jelszót. Fiók létrehozásához nem kell megadnia a valódi nevét vagy egy olyan e-mail címet, amely alapján azonosítani lehet Önt, ha azonban ezzel a fiókkal jegyeket szeretne vásárolni, akkor ismernünk kell a valódi nevét és a számlázási adatait, hogy fel tudjuk dolgozni a jegyvásárlást.

Ha egy általános kérdéssel fordul hozzánk, ezt névtelenül is megteheti, ha azonban a fiókjával kapcsolatban szeretne tájékozódni, akkor olyan adatokat fogunk kérni, amelyek alapján azonosítani és ellenőrizni lehet a fiókját.


Adatait átvihetjük más országokba


Adatainak a jelen nyilatkozat és A cookie-kra vonatkozó nyilatkozat értelmében történő felhasználása érdekében az adatokat átvihetjük más országokba is (például Európán kívül). Előfordulhat, hogy azoknak az országoknak a jogszabályai, amelyekbe átvisszük az adatait, nem biztosítanak ugyanolyan szintű védelmet személyes adatai számára, mint a lakóhelye szerinti ország. Azonban az alkalmazandó jogszabályok értelmében megfelelő technikai és szerződéses védelmet helyezünk érvénybe a személyes adataira vonatkozóan.


Olyan harmadik felek webhelyeihez és szolgáltatásaihoz kapcsolódhatunk, amelyek nem állnak az ellenőrzésünk alatt


Ha rákattint egy ilyen hivatkozásra, olyan webhelyekre léphet, amelyek nem állnak az ellenőrzésünk alatt.
Ez a nyilatkozat nem érvényes az ilyen webhelyek adatvédelmi gyakorlatára. Olvassa el figyelmesen az egyéb webhelyek adatvédelmi nyilatkozatát. Nem vállalunk felelősséget az ilyen harmadik felek webhelyeiért.


Lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben kérdései vannak, panaszt kíván tenni, vagy szüksége van az Önről tárolt információk másolatára
!


Ha kérdései vannak vagy panaszt kíván tenni a jelen nyilatkozattal kapcsolatban, egyéb adatvédelemmel kapcsolatos problémái vannak, vagy el szeretné kérni az Önről tárolt információk másolatát, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük, ne adja meg a hitelkártyaszámát, valamint egyéb pénzügyi vagy bizalmas adatait e-mailben.

Ha ki szeretné javítani, illetve módosítani vagy frissíteni szeretné a megadott információkat, vagy vissza kívánja vonni a nekünk adott beleegyezését, jelentkezzen be fiókjába, vagy lépjen kapcsolatba velünk.  


Mit teszünk, ha a jelen nyilatkozat frissítése szükséges


Időnként megváltoztathatjuk adatvédelmi gyakorlatunkat. A jelen nyilatkozat bármilyen módosításáról a jogszabályban előírtak szerint értesítjük Önt. A nyilatkozat frissített példányát közzétesszük a webhelyünkön is. A frissített példányt a lenti adatoktól eltérő dátummal és verziószámmal jelöljük meg. Kérjük, rendszeresen látogasson el webhelyünkre, és ellenőrizze a frissítéseket.


Kik vagyunk mi
?


Mi a Live Nation Central & Eastern Europe Kft. és a vállalatcsoportjához tartozó vállalatai vagyunk. Ha további információt szeretne olvasni rólunk, kattintson ide.


Utolsó frissítés
: 2015. január 30.