LIVE NATION HÍREK

A BUDAPEST ARÉNA KÖZLEMÉNYE

Dátum : 14. 12. 17

"Felhívjuk figyelmüket, hogy parkolójegyüket előre megvásárolhatják a BudapestAréna Mobilalkalmazáson keresztül! Tekintettel arra, hogy a parkolóház kapacitása véges, kizárólag az előre megváltott jegy garantálja Önök számára, hogy lesz parkolóhelyük. A már megváltott parkolójegy esetén nincs helyszíni díjfizetés, csak jegyérvényesítés; így látogatóink gyorsabban és kényelmesebben tudják parkolóhelyét elfoglalni.
Amennyiben nem rendelkeznek előre megvásárolt jeggyel, ne feledjék – a helyszínen egyérintéses kártyával gyorsan rendezhetik a díjfizetést, csökkentve ezzel a sorban állás idejét.

Keressék ingyenes alkalmazásunkat az alkalmazás áruházakban (Google Play, App Store) vagy töltsék le a www.budapestarena.hu oldalunkról!

Kérjük, az adventi időszak alatt a BudapestAréna környékén fokozottan megnövekedett forgalomra való tekintettel időben érkezzenek a rendezvényre!

Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy 2018. január 1-jétől a Papp László Budapest Sportaréna készpénzmentessé válik, azaz a büfékben és a parkolóházban már kizárólag bankkártyával lehet majd fizetni.

Együttműködésüket köszönve, rendezvényeinkhez jó szórakozást kívánunk!

Üdvözlettel:
BudapestAréna"