LIVE NATION HÍREK

Backstreet Boys Budapesten

Dátum : 09. 11. 18

A BACKSTREET BOYS BEJELENTI ELMÚLT KÉT ÉVTIZEDÉNEK LEGNAGYOBB ARÉNA TURNÉJÁT

A CSAPAT "DNA" CÍMMEL ÚJ ALBUMOT JELENTET MEG

RYAN TEDDER ÉS SHAWN MENDES SZERZEMÉNYE,
A "CHANCES" MÁR KAPHATÓ

A Backstreet Boys örömmel jelenti be DNA című új albumát, amely január 25-én jelenik meg az RCA kiadó gondozásában.  A lemez már előrendelhető: itt.  A DNA – a banda 10. stúdió albuma -  többek között Lauv (Charlie XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNC) és Mike Sabbath (J Balvin) dalait tartalmazza.

Ma reggel, a rajongók legnagyobb izgalmára, a Backstreet Boys megjelentette új kislemezét, a Ryan Tedder és Shawn Mendes által írt Chances-t. A dal meghallgatható és a videó megtekinthető: itt

Május 11-i kezdettel a csapat megkezdi vadonatúj, DNA World Tour elnevezésű koncertkörútját,  ami az elmúlt két évtizedük legnagyobb aréna turnéja. A több mint 3 hónap alatt végigjárják Európát és Észak-Amerikát, olyan helyeken lépve fel, mint például a londoni O2, a párizsi AccorHotels Arena vagy a berlini Mercedes-Benz Arena.

Ez a szenzációs show Budapesten is látható lesz, 2019. június 25-én a Papp László Budapest Sportarénában!

Jegyek november 16-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a  www.funcode.hu oldalakon keresztül. Akik november 13-án délután 3 óráig megrendelik az új albumot a fenti linken, elővásárlási jogot kapnak a DNA turné belépőihez.

A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak is lehetőségük lesz már a hivatalos jegyértékesítés előtt megvásárolni belépőiket, november 14-én 10 órától.