LIVE NATION HÍREK

MIRE VALÓ EZ A GOMB? EGY ESTE BRUCE DICKINSONNAL

Dátum : 31. 05. 19

AZ IRON MAIDEN ÉNEKESÉNEK ONE-MAN SHOW-JA NOVEMBERBEN A BUDAPEST KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN!

MIRE VALÓ EZ A GOMB? EGY ESTE BRUCE DICKINSONNAL

A Live Nation bemutatja az IRON MAIDEN énekesének, BRUCE DICKINSONNAK különleges, egyszemélyes előadását Budapesten, 2019. november 2-án.

A műsor két részből áll: az elsőben Bruce humoros, olykor szatirikus hangvételben mesél hajmeresztő kalandokban sem szűkölködő életútjáról. A történeteket fotókkal is illusztrálja, és természetesen nem a könyvet “mondja fel”, azaz számos olyan sztori is előkerül, ami az önéletrajzába már nem fért bele, avagy egyenesen ki kellett hagyni, mert már túl rázós lett volna beletenni…

Az este második részében Bruce a közönség – általában vicces, kíváncsiskodó, őszintén érdeklődő vagy egészen agyament – kérdéseire válaszol, természetesen a rá jellemző módon: spontán, szellemesen és olyan szórakoztató módon, hogy azt még véletlenül sem lenne érdemes kihagyni.

Egy egészen különleges estének lehetnek tehát tanúi azok, akik megnézik a világ egyik legnagyobb ikonjának és legérdekfeszítőbb személyiségének egyszemélyes előadását – egy Iron Maiden koncerthez képest mindenképpen intim közegben. Bruce Dickinson budapesti one-man show-ja különleges élményt fog nyújtani rajongóinak és pusztán csak tisztelőinek egyaránt.

Jegyek már kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Az előadás angol nyelven zajlik!