LIVE NATION HÍREK

ALANIS MORISSETTE BEJELENTI 2020-AS EURÓPAI TURNÉJÁT

Dátum : 21. 02. 20

JEGYEK FEBRUÁR 28-TÓL KAPHATÓK

A HIVATALOS RAJONGÓI KLUB TAGJAI FEBRUÁR 25-TŐL VÁSÁROLHATNAK

A SUCH PRETTY FORKS IN THE ROAD CÍMŰ ÚJ ALBUM MÁJUS 1-ÉN JELENIK MEG SMILING CÍMMEL AZ ÚJ DAL MA DEBÜTÁL


A hétszeres GRAMMY®-díj nyertes, multi-platina eladásokkal rendelkező énekesnő,  Alanis Morissette ma bejelentette rég várt európai koncertkörútját, amely a 2020-ban zajló világkörüli turné része, valamint a Jagged Little Pill album 25 éves évfordulóját, és a Such Pretty Forks In The Road című új album megjelenését is ünnepli. Alanis 13 városban lép fel Európa szerte, szeptember 23-án Koppenhágában kezdve, és október 22-én Párizsban zárva turnéját. Előjátszóként Liz Phair csatlakozik hozzá.

Jegyek február 28-án 10 órától kaphatók.

A Smiling című új dal Alanis második kislemeze a hamarosan megjelenő kilencedik albumáról, amely SUCH PRETTY FORKS IN THE ROAD címmel május 1-én kerül a boltokba, és itt előrendelhető.

Alanis Morissette első budapesti fellépése 12 év után 2020. október 12-én lesz, a Budapest Arénában! Jegyek február 28-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Miután a koncert egy kisebb, színházi jellegű nézőtér kialakításban lesz látható, kizárólag ülőjegyekkel, így a rajongók jobb, ha minél hamarabb bebiztosítják helyüket, ha ott szeretnének lenni Alanis Morissette budapesti előadásán.