Ugrás ide: Disney On Ice

Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál

V 03 febr. 2019
Budapest

Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál

Papp László Budapest Sportaréna, Budapest Részletek

11:00

Kapunyitás: TBD

Készüljünk egy téli csodaországba történő belépésre, mely során a birodalom legvarázslatosabb pillanatait mutatja be a Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál, egy teljesen új, élő produkcióban. Minden korosztályt magával fognak ragadni A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A szépség és a szörnyeteg, és az Oscar-díjas, valamint minden idők egyik legnépszerűbb animációs filmje, a Jégvarázs kalandos pillanatai egy vadonatúj jégrevüben.

A Feld Entertainment produkciójában készült Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál 2019. február 1 és 3. között lesz látható a Budapest Arénában.

Csatlakozzunk a Jégvarázs felejthetetlen szereplőihez - a vidám hóemberhez, Olafhoz, a szeszélyes hegyi emberhez, Kristoffhoz és hűséges rénszarvasához, Svenhez, miközben segítenek Anna és Elsa hercegnőknek – egy kalandos és varázslatos történetben. Élvezzük, hogy "Ringat a víz" A kis hableány Sebastianjának lélegzetelállító előadásában, amint kiszabadul páncéljából, hogy együtt szelje a hullámokat Ariellel. Gabalyodjunk össze a Csúcs Kiskacsa lármás közönségével, mikor meglátogatja őket a pimasz és bátor Aranyhaj és elbűvölő szövetségese, Flynn az Aranyhaj és a nagy gubancból. Engedjük, hogy magával ragadjon A szépség és a szörnyeteg látványos előadása, amint a szörnyeteg és kastélyának elvarázsolt személyzete színre lép. Ez a show a birodalom mágikus egyvelege lesz, ahogy a Disney On Ice elhozza e téli csodaországot hozzánk.

Jegyárak:

 • Gyerekjegy: 4.900 Ft
 • Ifjúsági jegy: 5.900 Ft
 • Felnőtt jegy: 5.900 Ft-tól

Az előadások pontos ideje:     

 • Február 1., péntek 19:00
 • Február 2., szombat 11:00 és 15:00
 • Február 3., vasárnap 11:00 és 15:00

Ha többet szeretne megtudni a Disney On Ice-ról, látogasson el a www.disneyonice.com weboldalra, vagy keressen minket Facebook oldalunkon és Youtube csatornánkon.

Jegyek

General Onsale

 • Jegyek kaphatók!

  General Onsale*
  4 900,00 Ft - 19 900,00

Nem találod, amit keresel?

Válassz egy másik dátumot

Előadó az eseményen

Közeli szállodák