Ugrás ide: KALEO

Az Európa-szerte bevezetett korlátozások miatt a KALEO kénytelen elhalasztani év elejére tervezett turnéját, így az eredetileg  január 27-re meghirdetett budapesti fellépésre 2022. október 13-án kerül sor a Barba Negrában. 

A zenekar a következő üzenetet juttatta el hozzánk: "Rajongóink és stábunk egészsége és biztonsága a legfontosabb számunkra. Nagyon várjuk, hogy a FIGHT OR FLIGHT turnét elvihessük végre ezekbe az országokba. Kérjük, tartsák meg jegyeiket, mert azok automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra.”

Abban az esetben, ha az új időpont nem felel meg Önnek, kérjük jelezze azt 2022. február 28-a éjfélig a refund@funcode.hu email címen, ahol igénye beérkezte után kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

Köszönjük türelmüket és megértésüket.

KALEO: Fight or Flight Tour

KALEO: Fight or Flight Tour

Cs 13 okt. 2022
Budapest

Kapunyitás: TBD

Az óriási sikereket elért 2016-os A/B című bemutatkozó albuma megjelenése óta a KALEO nevű izlandi rockbanda - a frontember-dalszerző JJ Julius Son vezetésével – a világon mindenhova eljuttatta zenéjét. A lemez 3 kiemelkedő dalt is tartalmazott: a Grammy-jelölt No Good, az arany státuszt elért All The Pretty Girls, és a listavezető, kétszeres platina Way Down We Go kislemezt, amelyet többek között két tucat televíziós műsorban használtak fel, a Grace klinikától a Riverdale-ig, és amely vezette a Hollywood Reporter TV-s slágerlistáját is.

Miután a csapat összeszedett több mint 1 milliárd letöltést, 39 nemzetközi elismerést, és számtalan teltházas koncertet adott Londontól Moszkváig, a KALEO bebizonyította, hogy világszinten is figyelemre méltó. Izgalmas élő fellépései miatt a banda már az első amerikai turnéra is eladott minden jegyet, kiemelkedő volt a Coachellán, a Lollapaloozán és Bonnaroo-ban is, továbbá a Rolling Stones stadionturnéjára is meghívták előzenekarnak.

A KALEO második albuma, a Surface Sounds idén áprilisban jelent meg, többek között az I Want More, a Break My Baby és az Alter Ego, a Backbone, a Skinny, valamint a Hey Gringo felvételekkel.

Jegyek

General Onsale

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*

Előadó az eseményen

Közeli szállodák