LIVE NATION HÍREK

A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL A CIRQUE DU SOLEIL PLUSZ EGY VAREKAI ELŐADÁST TART BUDAPESTEN

Dátum: 20.02.17

Egy különleges történet öt alkalommal a BudapestArénában, 2017. május 12. és 14. között.

Jegyek még kaphatók!

A Cirque du Soleil társulata örömmel tesz eleget a felfokozott magyar keresletnek, a nagy érdeklődésre való tekintettel egy plusz előadást iktatnak be budapesti programjukba, a Varekai már május 14-én, vasárnap 13 órai kezdettel is megtekinthető lesz a BudapestArénában!

Az extra elődásra jegyek már kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában. Az eredetileg meghirdetett 4 budapesti showra belépők már csak korlátozott számban elérhetők.

A Cirque du Soleil társulata több mint 2 év után tér vissza Budapestre, hogy  a magyar nézők is megismerhessék Varekai-t, egy vulkán tetején található elbűvölő erdő világát, amelyet  hóbortos és elvarázsolt teremtmények laknak.

Varekai

Egy vulkán tetején található erdő mélyén létezik egy különleges világ - egy világ, ahol bármi lehetséges. Ez a világ a Varekai.

Az ég elenged egy fiatal magányos férfit, és elkezdődik a Varekai története. A varázslatos erdő árnyékában földet érve egy sokszínű világban találja magát, amely tele van fantasztikus teremtményekkel, és egy abszurd, ugyanakkor különleges élmény részesévé válik. Ezen a napon és ezen a lehetőségekkel teli helyen egy varázslat veszi kezdetét, amellyel újra felfedezheti az életet, és rácsodálkozhat a világ és az elme rejtélyeire.

A Varekai szó roma nyelven azt jelenti "bárhová". Ez a Dominic Champagne által rendezett előadás tisztelettel adózik a nomád lelkek, a szellem és a hagyományos cirkuszművészet, valamint azok előtt, akik végtelen szenvedéllyel keresik az utat, ami elvezethet Varekai-ba.

A BUDAPESTI ELŐADÁS INFORMÁCIÓI:

HELYSZÍN:  

Papp László Budapest Sportaréna

ELŐADÁSOK IDŐPONTJA:

  • 2017. május 12., péntek 20:00
  • 2017. május 13., szombat 16:30 és 20:00
  • 2017. május 14., vasárnap 13:00 és 16:30
Live Nation © 2012 Live Nation Central & Eastern Europe Kft. Live Nation a Live Nation Worldwide, Inc. bejegyzett védjegye.