Ugrás ide: Tom Morello

24% KEDVEZMÉNY

Az akció május 10-én 12.00 órától, azaz déltől május 11-én 12.00 óráig, azaz délig tart. Az akció kizárólag a meghirdetett időtartamban, minden, még elérhető jegyre vonatkozik, a készlet erejéig. A kedvezmény nem vonatkozik a limitált számú extra jegyekre (VIP csomagok, terasz jegyek, early entry lehetőségek).

A jegyterjesztő oldalán a jegyárból levonásra kerülő 24% kedvezmény igénybevételéhez a fizetés előtt adja meg az alábbi kódot: KHPENTEK

A meghirdetett kedvezmény a jegy árából kerül levonásra, a jegyár nem tartalmazza a kezelési- és tranzakciós díjakat. Egy vásárló maximum 4 jegyet vehet egy tranzakción belül.

Tom Morello

Tom Morello

H 01 júl. 2024
Budapest

Budapest Park | Budapest

Tom Morello szólóprojektjével érkezik a Budapest Parkba.

Tom Morello, a Rage Against The Machine legendás gitárosa szólóprojektjével érkezik Budapestre. Morello védjegyévé vált stílusával minden idők legjobb gitárosai közé tartozik, az elmúlt években pedig nemcsak zenekarokban és különféle projektek vendégeként hallhattuk, de szólóban is kifejezetten aktív volt. 2021-ben Nightwatchman alteregóját saját nevére változtatta, legutóbbi albumait már így jelentetve meg. Tom Morello július 1-jén lép fel a Budapest Parkban.

Jegyek

Teljeskörű jegyértékesítés

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*

Előadó az eseményen