FAQs

[navigation/]

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van, küldd el emailben az info@livenation.hu címre.


Jegyvásárlás

A rendezvényekre honlapunkon keresztül is lehet jegyet venni, az adott rendezvény mellett található Jegyek feliratú gomb megnyomásával. Ezen felül interneten a www.ticketpro.hu oldalon keresztül is megvásárolhatók a belépők. Személyesen a TicketPro országos hálózatában lehet hozzájutni a jegyekhez.


Contact us

If you have any questions, please send an email to info@livenation.hu


Elővásárlási lehetőség

Vannak olyan rendezvények amelyekre az adott művész engedélyez úgynevezett elővásárlást a hivatalos jegyárusítás megkezdése előtt, egy limitált periódusban. Ezt a jogot többnyire a hivatalos rajongói klub tagjai kapják meg. Előnye, hogy a legjobb jegyek közül lehet válogatni. Ezzel a lehetőséggel nem tudják az összes jegyet felvásárolni a rendezvényre, de ha Ön kedvence esetében biztosra akar menni, érdemes megfontolni a klubtagságot.


Kedvezményes jegy

Alapvetően nincsenek kedvezményes árú jegyek, a meghirdetett jegyárakon történik a bevétel elszámolás a művészek felé. Időről időre előfordulhatnak azonban bizonyos akciók, mint a Live Nation kezdeményezte nemzetközi Artist Music Exchange, amelynek részeként nálunk a Lenny Kravitz koncertre lehetett néhány napig olcsóbb jegyeket venni; illetve külön megállapodás részeként bizonyos médiumok saját tagsági kártyájával (pl.: HVG Klubkártya) lehet egy limitált periódusban kedvezménnyel jegyeket venni egy-egy rendezvényre.


Több fajta jegy

Egy rendezvényre a jegyek ára általában kifejezi a színpadtól való távolságot illetve a kényelmi szintet. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a legolcsóbb jeggyel már szinte semmit nem lehet látni a rendezvényből, csupán azt, hogy ezek a helyek vannak a legtávolabb a színpadtól vagy karzatra szólnak. Minden rendezvény jegyvásárlási funkciójában meg lehet tekinteni az adott rendezvény jegytérképét, ahol mindenki pontos képet kaphat arról, hogy milyen árú jegy pontosan hova szól.


VIP jegy

Néhány koncert esetében úgynevezett VIP jegyek is forgalomba kerülnek. Ezek a legjobb ülőhelyekre szólnak, s mellette a helyszínen vagy közvetlen közelében ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak, külön hostessek segítik a bejutást többnyire külön bejáraton, sorban állás nélkül, állófogadást a helyszínen kapunyitástól a rendezvény végéig, illetve egy ajándékcsomagot is magában foglal. A VIP jegy tulajdonosai csak különleges, előre jelzett esetben tudnak a művésszel is találkozni, ez nem jellemző.


Mit lehet bevinni

A rendezvényekre mindenki a legszükségesebb személyes tárgyait (iratok, pénztárca, zsebkendő, pulóver, stb.) kézitáska méretben beviheti. Biztonsági okokból nem tudunk beengedni a rendezvényekre fegyvert, fegyverként alkalmas tárgyakat (baseballütő, kés, olló, gázspray), italt, drogokat, esernyőt, bőröndöt, összecsukható széket (kis horgász széket sem). Szabadtéri rendezvényre kedvezőtlen időjárási körülmények mellett sem lehet esernyőt bevinni, kérjük, hogy ez esetben esőkabátot hozzanak magukkal.


Bevihető-e kamera

Általában a kis kompakt fényképezőgépeket illetve a kamerával rendelkező mobiltelefonokat be lehet vinni a rendezvényekre, azonban néhány művész ezen kamerák bevitelét is megtilthatja. Professzionális fotófelszerelést, illetve kamerákat csak az előzetesen jóváhagyott médiumok képviselői vihetnek be, s ők sem a normál közönség bejáraton keresztül. Képeket kereskedelmi céllal készíteni tilos.


Bevihető-e innivaló

Nem. Ennek főként biztonsági oka van, ugyanis sem műanyag, sem fém, sem üvegpalackot nem lehet a helyszínekre bevinni – a helyi büfé is műanyag- vagy papírpoharakban adja ki az italokat.