Csak 100%-ig hivatalos jegyeket értékesítünk. Jegyeink hivatalos árakon, közvetlenül az előadóktól, a szervezőktől és a helyszínektől érkeznek, így biztosan bejutsz velük.

 

Elköteleztük magunkat a vásárlás megkönnyítése mellett. Elérhetővé tesszük az események ülésrendjét ahol csak lehetséges, hogy biztosan megtaláld a tökéletes helyet. Listázzuk a jegyek árát is ahol csak tudjuk, hogy biztosan ne érjen kellemetlen meglepetés.

 

Komolyan vesszük az adatvédelmet. Nyugodt lehetsz afelől, hogy vásárlásaidat és személyes adataidat biztonságban tartjuk és őrizzük. Részletes adatvédelmi irányelveink elérhetők itt és marketing leveleinkről is könnyedén leiratkozhatsz MyLN hozzáféréseden keresztül.

 

Csak megbízható partnereken keresztül értékesítünk. Jegyeinket kizárólag megbízható, ellenőrzött partnereinken kereszül értékesítjük, így nyugodt lehetsz afelől, hogy a vásárlásod biztonságos.


Itt vagyunk, ha szükséged van ránk. Bármikor kapcsolatba léphetsz velünk ha kérdésed vagy problémád adódik. Rajongó-támogató csapatunk biztosítja, hogy hatalmas élményben legyen részed.