LIVE NATION HÍREK

Az AEROSMITH európai turnéra indul

Dátum : 06. 12. 19

AZ AEROSMITH BEJELENTI FENNÁLLÁSA 50. ÉVFORDULÓJÁRA IDŐZÍTETT, 2020-AS EURÓPAI TURNÉJÁT

Felfrissülve a rekordokat döntő, lenyűgöző Las Vegas-i Deuces Are Wild fellépéssorozat után, minden idők egyik legnagyobb amerikai rock bandája újra útra kel…  

A vadonatúj budapesti stadion, a Puskás Aréna lesz 26 év után az első magyar Aerosmith koncert helyszíne 2020. július 24-én!

JEGYEK DECEMBER 13-ÁN 11 ÓRÁTÓL KAPHATÓK

Ma a négyszeres GRAMMY® nyertes együttes, az Aerosmith bejelentette 2020-as európai turnéja dátumait, amely június 13-án, szombaton kezdődik, az olaszországi Milánóban, az iDays fesztiválon, majd folytatódik Európán keresztül Svájcban, Belgiumban, Cseh-, Francia-, és Spanyolországban, Portugáliában, Ausztriában, Lengyelországban, az Egyesült Királyságban, Magyarországon és Dániában, végül 2020. július 27-én Németországban zárul.

Az Aerosmith - Steven Tyler (ének), Joe Perry (gitár), Brad Whitford (gitár), Tom Hamilton (basszusgitár) és Joey Kramer (dob) - az amerikai zenetörténelem élő darabja, világszerte több mint 150 millió albumot adott el, számtalan díj tulajdonosa, a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, és nem sok olyan dolog van, amit ez az együttes nem ért még el a megalakulása óta eltelt öt évtizedben.

A budapesti koncertre jegyek december 13-án, 11 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A regisztrált Live Nation tagoknak elővásárlási lehetőségük lesz már december 11-én, 11 órától.