LIVE NATION HÍREK

ROGER WATERS: US + THEM

Dátum : 02. 10. 20

VADONATÚJ KONCERTFILM SEAN EVANS ÉS A PINK FLOYD LEGENDÁS ALAPÍTÓJA, ROGER WATERS RENDEZÉSÉBEN

2020. október 2-től kapható Blu-ray™, DVD, CD és vinyl formátumban

A trailer már megtekinthető

Részlet a Happiest Days of Our Lives/Another Brick in the Wall, Part 2 & Part 3 összeállításból


A Pink Floyd alapítója, szövegírója, fő zeneszerzője és kreatív géniusza, Roger Waters US + THEM koncertjein ismét lenyűgözte a közönséget csodálatos zenei megoldásaival és erőteljes üzeneteivel az emberi jogokról, a szeretetről és az elfogadásról. A 2017-18-ban zajló, óriási sikerű, teltházas világkörüli US + THEM turné 156 koncertjét összesen 2,3 millió ember látta, a koncertfilmben pedig olyan klasszikussá vált albumok dalai csendülnek fel, mint a The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here, a legújabb, Is This The Life We Really Want? lemez anyaga mellett.

Sean Evans és Roger Waters rendezte film elképesztő módon érzékelteti, milyen is volt élőben ott lenni ezeken a koncerteken. A jelenleg rendelkezésre álló leginnovatívabb digitális- és audiotechnika felhasználásával a film egy sor lélegzetelállító vizuális, hang- és érzékszervi élményt foglal magában.

A ROGER WATERS: US + THEM koncertfilm mostantól elérhető 4K, HD és SD Digital formátumban is a Sony Pictures Home Entertainment kínálatában. A felvételek az amszterdami és az angol koncerteken készültek. A film koncertanyag mellett egy dokumentumfilm-stílusú rövidfilmet is tartalmaz, amely a turné kulisszatitkait mutatja be.

ROGER WATERS: US + THEM további infok