LIVE NATION HÍREK

Alter Bridge Budapesten!

Dátum : 26. 04. 22

Az Alter Bridge téli európai turnéja Pawns & Kings néven 18 ország 25 városát érinti, november 1-én kezdődik Hamburgban és december 12-án zárul Londonban. A banda Magyarországot is útba ejti, 2022. november 14-én lépnek fel a Budapest Arénában!

Az Alter Bridge jelenleg keményen dolgozik hetedik stúdióalbumának felvételein, ami az év második felében fog megjelenni, így az európai rajongók hallhatják élőben az új dalokat a világon elsőként.

A turnéhoz előzenekarként a Grammy-díjas rock banda, a HALESTORM is csatlakozik. Az elképesztően erős fellépéseikről elhíresült zenekar programja minden bizonnyal kihagyhatatlan csemege lesz. A turnén nem más indítja majd minden este a bulit, mint a MAMMOTH WVH, amely jó pár európai  országban először lép fel.  A banda jelenleg a Guns N Roses turnén csiszolgatja fellépéseit, és érdemes lesz korán érkezni az Arénába, hogy elkaphassuk az előadásukat.

A hivatalos rajongói klub tagjai április 27-én 11 órától élhetnek eővásárlási jogukkal, míg a regisztrált Live Nation tagok április 28-án 11 órától tehetik meg ugyanezt. A teljeskörű jegyértékesítés április 29-én 11 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. VIP csomagok a www.AlterBridge.com oldalon elérhetők.