Ugrás ide: Lara Fabian

Ezúton értesítjük az érdeklődőket, hogy előre nem látott körülmények miatt a francia The Voice TV műsor felvételi dátumai megváltoztak, amelyhez kapcsolódó kötelezettségei miatt Lara Fabian kénytelen az eredetileg novemberre tervezett kelet-európai koncertjeit más időpontban megtartani. 

A budapesti show 2020. május 28-án kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában. 

Jegyek továbbra is kaphatók a a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A novemberi koncertre megváltott jegyek további teendő nélkül érvényesek a májusi koncertre.

Lara Fabian, valamint managementje elnézést kér mindenkitől az okozott kellemetlenségekért és szeretettel várják a rajongókat a koncertre az új időpontban.

---------------------------------------------

Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a belépőjegyeket a jegyértékesítésre vonatkozó ÁSZF XII./24-30. pontjainak megfelelően, 2019. december 5-i jogvesztő hatállyal lehet visszaváltani. A visszaváltást a Ticketpro Hungary Kft. végzi.

Bővebb információ: www.funcode.hu/visszavaltasi-szabalyzat

Lara Fabian

Cs 28 máj. 2020
Budapest

Kapunyitás: TBD

20 millió eladott albummal a háta mögött Lara Fabian visszatér vadonatúj, 50 World Tour elnevezésű turnéjával. Ezzel a koncertkörúttal egyszerre ünnepli 50. születésnapját, valamint a különleges előadással - amelynek keretében mind a 14 albumáról elhangzanak a legnagyobb slágerei – 30 éves karrierjét. Lara új, francia albuma Papillon címmel februárban került a boltokba.

Lara Fabian, a belga-kanadai énekesnő, dalszerző, zenész, színész és producer, minden idők egyik legsikeresebb európai művésznője. Kilenc nyelven énekel: franciául, angolul, spanyolul, portugálul, olaszul, héberül, flamandul, németül és oroszul. Még csak 18 éves volt, amikor Croire című kislemeze 500.000 példányban kelt el Európában. Második albuma, a Carpe Diem már tripla platina státuszt ért el, és tucatnyi díjat hozott neki több országból is, többek között az Év Énekesnője címet is. Sikere azóta is töretlen, éljen és dolgozzon Belgiumban vagy Kanadában.

Jegyek

General Onsale

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*
    13 900,00 Ft - 24 900,00

Előadó az eseményen

Közeli szállodák