Ugrás ide: Bullet For My Valentine

Örömmel értesítjük a rajongókat, hogy a Bullet For My Valentine európai turnéjának átütemezett időpontjai bejelentésre kerültek, a budapesti fellépés 2023. február 10-én kerül megrendezésre a Barba Negrában. Ráadásul a zenekarhoz nem kisebb nevek csatlakoztak a turnéra előzenekarnak, mint a Jinjer és az Atreyu! Ezzel a koncert kezdete a belépőn szereplő időpont helyett 19.00 órára módosul.

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, nincs szükség további intézkedésre.

Abban az esetben, ha az új időpont nem felel meg Önnek, kérjük jelezze visszaváltási szándékát 2022. július 3-án éjfélig a refund@funcode.hu email címen, ahol igénye beérkezte után kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

Nagyon köszönjük türelmüket és megértésüket.

Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine

P 10 febr. 2023
Budapest

Kapunyitás: TBD

A  Jinjer és az Atreyu legénysége is csatlakozik a turnéhoz, bebiztosítva a garantált tombolást

Eközben a banda kiadta a Stitches-t, amely a legutóbbi album különleges deluxe változatának része lesz további 5 számmal. CD-n és digitálisan augusztus 5-én, bakeliten pedig november 11-én jelenik meg,

A walesi Bullet For My Valentine 1998-as megalakulása óta az egyik legnépszerűbb metal zenekarrá vált, világszerte több mint 3 millió albumot adott el, begyűjtött három aranylemezt, valamint új jelentést adott a brit metalcore-nak az időközben klasszikussá vált debütáló The Poisonalbumukkal.

A banda 2021 októberében adta ki hetedik albumát, a Bullet For My Valentine-t, amely a csapat legkeményebb és legzsigeribb lemeze; a most hozzáadott dalok sem térnek el ettől, így a jellegzetes Bullet stílusból egy újabb robbanást kínálnak a rajongóknak.

A zenekar 2023. február 10-én élőben is bemutatja dalait a Barba Negrában!

A korábban megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra.

Jegyek

General Onsale

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*

Előadó az eseményen

Közeli szállodák