Ugrás ide: Five Finger Death Punch

Sajnos a Hollywood Undead rajtuk kívül álló okokból felmerült logisztikai problémák miatt nem tudja a tervezett nyári európai fellépéseit megtartani, így a 2022. július 5-i Five Finger Death Punch koncerten sem ők lesznek az előzenekar a Budapest Arénában. Helyettük a svéd Solence zenekar csatlakozott a FFDP turnéhoz, ők melegítik be a közönséget Budapesten is. Köszönjük megértésüket.

Five Finger Death Punch

Five Finger Death Punch

K 05 júl. 2022
Budapest

Kapunyitás: TBD

A FIVE FINGER DEATH PUNCH bejelentette vadonatúj európai aréna turnéját, amelynek Budapest is része, a banda 2022. július 5-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában!

A FIVE FINGER DEATH PUNCH a mai napig több mint 8 milliárd streaminggel és 3 milliárd videómegtekintéssel büszkélkedhet, emellett pedig csak 2018 és 2020 között több mint 1 millió koncertjegyet adott el. Ezzel jelenleg a világon a 2. legnépszerűbb rockbanda az eladások és letöltések számát tekintve, egyedül a Metallica előzi meg.

Amióta az egyik legismertebb névvé vált, a FIVE FINGER DEATH PUNCH az összes jelentős fesztiválon játszott már, és teltházas arénakoncerteket adott szerte a világban.

Debütáló albumuk, a The Way of the Fist 2007-es megjelenése óta a banda hat lemezt adott ki, amelyek mindegyike RIAA arany vagy platina minősítést szerzett. Ezenfelül a FIVE FINGER DEATH PUNCH számos amerikai és nemzetközi díjat és kitüntetést is kapott az elmúlt évtizedben.

Legutóbbi anyaguk, az F8 a világ számos rock listáján az első helyen debütált, és Top 10-be került az eladási listákon többek között az Egyesült Államokban, Ausztriában, Ausztráliában, Kanadában, Finnországban, Németországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is.

Jegyek

General Onsale

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*

Előadó az eseményen

Közeli szállodák