Ugrás ide: Backstreet Boys

Backstreet Boys: DNA World Tour

Backstreet Boys: DNA World Tour

Sze 02 nov. 2022
Budapest

Kapunyitás: TBD

AZ ÓRIÁSI ÉRDEKLŐDÉS MIATT A BACKSTREET BOYS BEJELENTETTE A DNA VILÁGKÖRÜLI TURNÉ FOLYTATÁSÁT

A Backstreet Boys, minden idők egyik legtöbb lemezt eladó zenekara bejelentette DNA elnevezésű világkörüli turnéjának folytatásaként az őszi brit és európai koncertjeit. A banda utoljára 2019-ben koncertezett Európában, több mint 350 ezer jegyet eladva. Számtalan #1 sikerével, rekordokat döntő turnéival, rengeteg díjával és 130 millió példányt meghaladó lemezeladásával a BSB minden idők legsikeresebb fiúbandája.

2019 elején a Backstreet Boys kiadta DNA címmel 10. stúdióalbumát, amely 1. helyen debütált a slágerlistákon. A lemezről kimásolt Don’t Go Breaking My Heart kislemezt Grammy-díjra is jelölték, és 10 év után ez volt első Billboard Hot 100 slágerlistás sikere a csapatnak. Megjelenése után a dal azonnal az 1. helyre ugrott az iTunes listáin, és több mint 22 országban szerepelt a slágerlistákon.

2019 májusában indult el The DNA World Tour, amely 18 év után a csapat legnagyobb turnéja volt, és végig teltházas koncertekkel zajlott Észak- és Dél-Amerikában, Európában és Ázsiában. A budapesti koncertre is napok alatt elfogyott az összes belépő.

Pályafutása során a Backstreet Boys emberek millióit bűvölte el slágereivel és lenyűgöző koncertjeivel, és ez a rajongás az óriási sikerű visszatérésüket követően is változatlan.

A november 2-i koncertre jegyek április 8-án 10 órától kaphatók. A hivatalos rajongói klub, a Backstreet Army Fan Club tagjai már április 6-tól élhetnek elővásárlási jogukkal, a regisztrált Live Nation tagoknak pedig április 7-én 10 órától lesz lehetőségük belépőhöz jutni.

A Backstreet Boys a jegyeladásból származó bevétele egy részét az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatala számára ajánlja fel.

Jegyek

General Onsale

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*

Előadó az eseményen

Közeli szállodák