Ugrás ide: Tom Jones

Tom Jones

Tom Jones

Szo 01 júl. 2023
Budapest

MVM Dome | Budapest

20:00

Tavaly nyári koncertjének elkerülhetetlen halasztását követően Sir Tom Jones alig várja, hogy 2023. július 1-jén visszatérjen Budapestre vadonatúj, Ages & Stages című turnéjával
 
A legendás walesi énekes, Sir Tom Jones továbbra is a világ egyik legnépszerűbb előadója, időtlen slágereivel, tehetségével és karizmájával ragadja meg a közönséget. Hat évtizede tartó elképesztő karrierjével minden idők egyik legsikeresebb énekese, aki több mint 100 millió lemezt adott el, s a mai napig a zeneipar megbecsült és befolyásos tagja.
Tom Jones mindig is a dalai és hangja erejéről volt ismert, világslágerei, mint az It's Not Unusual, a What's New Pussycat?, a Delilah vagy a Green, Green Grass of Home mellett dinamikus színpadi előadásai igazi legendává tették.
Tom Jones mindig is rendkívül széles zenei skálán mozgott, és az évtizedek alatt több tucat előadóval dolgozott együtt, Stevie Wondertől és Aretha Franklintől Van Morrisonig, Dolly Partonig, az Art Of Noise-ig és Ed Sheeranig.
 
A budapesti koncertre korábban megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, nem igényelnek további intézkedést. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a belépőjegyeket 2023. március 30-án éjfélig lehet visszaváltani. A visszaváltást a Tex Hungary Kft. végzi, jelentkezni az info@tex.hu email címen lehet.

Jegyek

Teljeskörű jegyértékesítés

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*
    EVENTIM
  • General Onsale*
    FUNCODE

Előadó az eseményen

Közeli szállodák