Ugrás ide: Rammstein

Az átszemélyesítés során felmerülő Gyakran Ismételt Kérdések itt találhatóak.

Rammstein

Rammstein

K 11 júl. 2023
Budapest

Puskás Aréna | Budapest

19:15

Kapunyitás: 16:30

A Rammstein 2023-ban harmadszorra is visszatér turnéjával az európai stadionokba.


Hogy pontosan mit jelent ez a turné, arról már számtalan újság beszámolt: akkora színpadot, ami időnként túllóg a stadion tetején is, tűzzel és lánggal bevilágított show-t, tökéletesen hangszerelt zenekart, a Rammstein színpadi humorát és szenvedélyét – és mindezt stílusban, méretben és minőségben valóban egyedülálló módon prezentálva. Így teljesen logikus, hogy a Rammstein minden rajongójának és a rajongóvá most válóknak újabb esélyt kínál, hogy élőben megtapasztalhassák „gigantikus show”-jukat (Rolling Stone), amitől az európai „stadionok megremegnek” (Nordkurier) „rengeteg tűzijátékkal, durranással és füsttel” (Sueddeutsche Zeitung).


Jegyek szeptember 8-án, csütörtökön 10 órától kaphatók.


A Rammstein jegyek személyre szabottak. Ez azt jelenti, hogy minden belépő az adott jegyen megnevezett személyhez kötődik, így a névre szóló Rammstein belépők átruházása vagy bármilyen továbbítása tilos. Ezzel kapcsolatos további részletek a jegyvásárlás folyamatában kaphatók.


Ez a speciális és tudatos szabályozás azt a célt szolgálja, hogy minél több rajongónak legyen esélye tisztességes, és nem túlzott áron történő jegyvásárlásra.


A 2023. július 11-én Budapesten a PUSKAS ARÉNÁBAN megrendezésre kerülő RAMMSTEIN koncertre, koncertjegyek vásárlására, felhasználására és a Rendezvényen történő részvételre vonatkozó KÜLÖNÖS szerződési felételek itt olvashatók.

Jegyek

Teljeskörű jegyértékesítés

 • Jegyek kaphatók!

  Jegyek - LIVENATION.HU*
  Jegyek közvetlenül a LiveNation-től
  21 100,00 Ft - 39 100,00
 • Jegyek - cts.eventim.hu*
  Jegyek a nemzetközi Eventim hálózatból
  21 100,00 Ft - 39 100,00
 • VIP csomagok*
  62 900,00 Ft - 99 900,00

Nem találod, amit keresel?

Válassz egy másik dátumot

Korábbi dátumok
Későbbi dátumok

Előadó az eseményen

Közeli szállodák