Ugrás ide: Pantera

Pantera

Pantera

K 30 máj. 2023
Budapest

A legendás metálbanda újra turnén!

Pantera koncert 2023. május 30-án a Barba Negrában!

A Panterát minden idők egyik legnagyobb metal bandájaként tartják számon. A Philip Anselmo énekesből, Dimebag Darrell gitárosból, testvéréből, Vinnie Paul dobosból és Rex Brown basszusgitárosból álló, megalkuvást nem tűrő kvartett az 1990-es években számos arany- és platinalemezzel, teltházas turnékkal, fergeteges élő fellépésekkel és négy Grammy®-jelölésével hamar hatalmas sikert aratott az egész világon.

Remekműveik a mai napig a metál alapkövei, mint például a Cowboys From Hell, a Vulgar Display Of Power vagy a Billboard#1 Far Beyond Driven albumuk. A texasi banda a Darrell fivérek halála után is még sok zenészt inspirál, miközben továbbra is fanatikus rajongók millióit gyűjti össze világszerte.

Vitathatatlanul a metaltörténelem egyik legjobban várt újrakezdése volt a Panteráé, amely idén hivatalosan is megtörtént. A Pantera két eredeti tagja, Phil Anselmo (ének) és Rex Brown (basszusgitár) mellé régi barátok, Zakk Wylde gitáron (Ozzy Osbourne, Black Label Society) és Charlie Benante dobon (Anthrax) csatlakozott, hamarosan elindítva turnéjukat először Amerikában, majd jövő tavasztól már Európában is.

A banda felélesztése körüli izgalom különösen a rajongók újabb generációját érinti, akiknek soha nem volt alkalmuk látni a Panterát színpadon. Azonban a régi rajongók számára is óriási hír, akik közül sokan kinyilvánították támogatásukat a jelenlegi banda mellett, és a történelem legnagyszerűbb metál dallamait szeretnék újra élőben is hallani.

Ez a várva várt koncert Budapesten is látható lesz 2023. május 30-án a Barba Negrában! Jegyek először november 23-án délelőtt 10 órától a regisztrált Live Nation tagok számára megvásárolhatók. A teljeskörű jegyértékesítés november 24-én 10 órakor indul a www.livenation.hu, a www.funcode.hu  és a www.rock1.hu oldalakon.

Jegyek

Teljeskörű jegyértékesítés

  • General Onsale*
    FUNCODE
    Jelenleg nincs elérhető jegy. Kérjük, keressen másik dátumot!
  • General Onsale*
    ROCK1
    Jelenleg nincs elérhető jegy. Kérjük, keressen másik dátumot!

Nem találod, amit keresel?

Válassz egy másik dátumot

Korábbi dátumok
Későbbi dátumok

Előadó az eseményen

Közeli szállodák