Ugrás ide: Be Well

Be Well

Be Well

Sze 15 márc. 2023
Budapest

Dürer Kert | Budapest

19:30

Kapunyitás: TBD

Be Well – Budapesten koncertezik az amerikai hardcore punk supergroup.

Az amerikai Be Well olyan ismert zenekarok tagjaiból áll, mint a Bane, a Battery, a Fairweather vagy éppen a Darkest Hour. A csapat tavasszal Hello Sun c. új lemezével indul turnézni, a fontos érzelmi mélységeket megjáró albumot pedig nálunk is bemutatják március 15-én, a Dürer Kertben. Előttük a hazai Touch zenekar játszik.

Jegyek

General Onsale

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*

Előadó az eseményen

Közeli szállodák

Esemény információ

A Be Well Hello Sun c. második lemeze lenyűgöző folytatása a kritikusok által is elismert, debütáló The Weight And The Costnak. A banda ezúttal sem okozott csalódást, a hatalmas energiákkal dolgozó, dallamos hardcore korong, fontos érzelmi és lírai mélységeket jár át. A frontember és producer Brian McTernan (Turnstile, Thrice, Hot Water Music) dalai érzelmi katarzist kínálnak, olyan témák vizsgálatán keresztül villantja meg a reménysugarat, mint a gyermekkori traumák, a depresszió
vagy éppen az apaság.

A zenekar egyébként egy igazi hardcore punk supergroup: a 2019-ben alakult csapat zenészei olyan bandákban játszanak még, mint a Bane, az Only Crime, a Darkest Hour, a Fairtweather, az Ashes, a Battery, az Olympia, a Beasts of No Nation vagy a Converge.

A Be Well vendége a hazai és a cseh állomásokon a magyar Touch lesz, akik The Darkness Reflects c. bemutatkozó lemezükkel az év egyik legerősebb hazai hardcore albumát tették le az asztalra.