Ugrás ide: 50 Cent

16 éves kor alatt kizárólag nagykorú (18 év feletti felnőtt) kíséretében tekinthető meg az esemény.

50 Cent: The Final Lap Tour 2023

50 Cent: The Final Lap Tour 2023

Sze 18 okt. 2023
Budapest

A RAJONGÓK KÉRÉSÉRE CURTIS "50 CENT" JACKSON ÚJABB EURÓPAI DÁTUMOKKAL EGÉSZÍTETTE KI THE FINAL LAP TOUR 2023 ELNEVEZÉSŰ VILÁGKÖRÜLI TURNÉJÁT.

Májusban az EMMY®- és GRAMMY®-díj nyertes Curtis "50 Cent" Jackson bejelentette The Final Lap Tour elnevezésű vadonatúj világkörüli turnéját, amellyel egyben a minden előző rekordot megdöntő Get Rich or Die Tryin’ debütáló albuma megjelenésének 20. évfordulóját is ünnepli. Az elképesztő rajongói nyomásnak és a hamarosan induló turnéra már közel 700 000 eladott jegynek köszönhetően a rapper most újabb időpontokat jelentett be az európai körúthoz, többek között egy norvég és egy magyar, valamint egy második Birmingham-i koncertet is az Egyesült Királyságban.

A Final Lap Tour koncertjei során a rap ikon tucatnyi rajongói kedvencet és listavezető slágert ad majd elő, valamint olyan számokat is, amelyeket évtizedek óta nem játszott már élőben. Ráadásul a turnén régi barátja, Busta Rhymes kezdi majd a koncerteket az összes amerikai és európai helyszínen. A turné július 21-én indul Salt Lake Cityben, az amerikai szakasz szeptemberben Torontóban ér véget, hogy néhány nappal később már Európában folytatódjon is. Az év egyik legjobban várt turnéja október 18-án lesz látható  a Budapest Arénában.

Jegyek

Teljeskörű jegyértékesítés

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*

Előadó az eseményen