Ugrás ide: Halott Pénz

Halott Pénz 20

Halott Pénz 20

Szo 08 jún. 2024
Budapest

Puskás Aréna | Budapest

Az ország egyik legnépszerűbb zenekara, a Halott Pénz 3 teltházas Budapest Aréna és 12 teltházas Budapest Parkos koncert, rengeteg sláger és szakmai díj után emeli a tétet, és 2024. június 8-án a Puskás Arénában a rajongóikkal együtt egy felejthetetlen show-val ünneplik meg a Halott Pénz-sztori 20. születésnapját!
 
2004-ben jelentek meg Marsalkó Dávid első dalai Halott Pénz néven, 2013 óta pedig már egy hétfős zenekarral vált egy ország kedvencévé. Az elmúlt 10 évben nincs olyan hazai slágerlista, amelyen ne szerepelne a Halott Pénz neve, napjainkban az ország egyik legnépszerűbb zenekaraként ünnepelhetjük őket.
 
„A Halott Pénzt a közönség szeretete vitte végig azon a különleges úton, amit eddig bejártunk és most együtt elértünk oda, hogy becélozhatjuk Magyarország legnagyobb koncert helyszínét, a Puskás Arénát! Szeretném, ha együtt ünnepelhetnénk ezt a 20 évet mindenkivel, aki szereti a dalainkat és megígérjük, hogy új szintre fogjuk emelni a hazai koncertélmény fogalmát!" - mondta el a jubileumi koncert apropóján Marsalkó Dávid.

Jegyek

Teljeskörű jegyértékesítés

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*

Előadó az eseményen