Ugrás ide: Rumours of Fleetwood Mac

Rumours of Fleetwood Mac

Rumours of Fleetwood Mac

Szo 21 szept. 2024
Budapest

Erkel Színház | Budapest

A Rumours of Fleetwood Mac Budapesten.

A Rumours of Fleetwood Mac világszerte a legelismertebb Fleetwood Mac tribute zenekar, maga Mick Fleetwood is áldását adta a formációra, amely tökéletesen idézi meg a legendás banda szellemiségét és slágereit. A Rumours of Fleetwood Mac szeptember 21-én az Erkel Színházban számunkra is megidézi a Fleetwood Mac varázslatos dalait.

Az 1999-ben alakult Rumours of Fleetwood Mac mára világszinten elismert emlékzenekar, amelyet a Fleetwood Mac alapítótagja, Mick Fleetwood is személyesen támogat, a formáció koncertjeire úgy hivatkozva „mint egy rendkívül érzelmes előadása a Fleetwood Mac-nek”.

A Rumours of Fleetwood Mac a Fleetwood Mac szellemiségét egyedülálló módon idézi meg, szól egyszerre a zenekar régi és új rajongóinak, lehetőséget adva arra, hogy újra felfedezzék azokat a dalokat, amelyek biztosították a Fleetwood Mac helyét minden idők egyik legnépszerűbb amerikai együtteseként. A zenekar az évek során több, mint egy millió rajongó számára vitte el a Fleetwood Mac koncertek élményét, a Mail On Sunday egyenesen azt írta róluk, hogy „jobban játszanak Fleetwood Mac-et, mint maga a Fleetwood Mac”.

Most pedig számunkra is itt a lehetőség, hogy átéljük ezt egy egyedülálló élményt, szeptember 21-én, az Erkel Színházban.*
Ez egy tribute show, az eredeti Fleetwood Mac tagok nem lépnek fel a koncerten.

Jegyek

Teljeskörű jegyértékesítés

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*

Előadó az eseményen